Skip to content
Menu

Serveis

DISSENY

Sempre per davant el disseny i la innovació, la nostra marca s’ha popularitzat a base d’estar a l’avantguarda de la moda de la llar. Les nostres col·leccions es renoven periòdicament i els models s’adapten a les noves exigències d’un mercat cada vegada més canviant.

Oferim el nostre servei de disseny per a la customització del producte segons les necessitats del client.

ELS NOSTRES INSTAL·LADORS

Posem a disposició dels clients particulars la nostra xarxa de clients instal·ladors de productes amb marca EPID.

Tanmateix, oferim la possibilitat que personal tècnic especialista es desplaci a l’obra per assessorar al client professional.

INSTAL·LACIÓ

Des de sempre la nostra filosofia ha estat la de simplificar els processos, en aquest cas la instal·lació, per què sigui el més ràpida, segura i neta possible, i en aquest sentit ho apliquem a les millores en el producte amb l’objectiu de ser sempre fidels a aquest criteri.

La majoria dels nostres productes porten instruccions de muntatge, per tal de facilitar la instal·lació per a particulars i professionals.

RECANVIS

Assegurem l’abastiment de recanvis de tots els productes fabricats al llarg del temps, fins i tot aquells que han estat descatalogats, per tal que el client gaudeixi d’una confiança total en els nostres productes.

Oferim un servei de reparació dels nostres productes a fàbrica, especialment de mosquiteres.

ATENCIÓ AL CLIENT

Posem a la seva disposició un gran equip comercial que l’assessorarà sempre que ho necessiti. La nostra àmplia xarxa comercial cobreix tot el territori nacional i treballa per garantir sempre un bon servei i confiança.

GARANTIA

La nostra marca és sinònim de garantía, ja que tots els nostres productes es fabriquen amb materials de primera qualitat. Tanmateix i en compliment de la llei, tots els nostres productes gaudeixen d’una garantia de 2 anys.

TRANSPORT

Utilitzem una àmplia xarxa de transport per garantir el termini d’entrega dels productes, així com la integritat de totes les mercaderies. La majoria de desplaçaments es fan en 24/48 hores, amb la possibilitat en alguns casos, si el client així ho sol·licita, d’oferir serveis fins i tot més ràpids.

FORMACIÓ “IN HOUSE” PER A INSTAL·LADORS

Oferim assessorament tècnic per a aquells instal·ladors amb poca o nul·la experiència dins el sector de les mosquiteres i les cortines, desplaçant-nos si es requereix al domicili de l’instal·lador, per tal d’assessorar-lo en tots aquells aspectes que necessiti.

PACKAGING

Cuidem la presentació del producte per què entenem que un bon producte no es pot desmerèixer amb una presentació deficient, per aquest motiu dissenyem el packaging seguin un alt rigor estètic i de protecció.

Oferim la possibilitat de personalitzar el producte, incorporant la marca del client a les nostres fabricacions.