Skip to content
Menu

Mosquiteres

Mosquiteres d’alumini fabricades segons els estàndards europeus per tal de garantir la fiabilitat i qualitat de tots els nostres models. Oferim solucions per tot tipus d’obertures, segons les necessitats de cada cas particular, customitzant el producte a les exigències del client final.

Tots els models disponibles per a portes i finestres s’ofereixen en qualsevol acabat de color i mesura sol·licitats, excepte els kits, que sols estan disponibles en un nombre limitat de colors i mesures.

Disposem de la gamma de productes més àmplia del mercat, fet que permet oferir diverses solucions ajustades a cada pressupost, des dels models més senzills fins a aquells més exclusius.

Els nostres productes es poden trobar en diferents versions: productes acabats a mida, semiacabats en perfileria apunt per tallar (només professionals) o en kit de mesura estàndard.

Esculli l’opció que millor s’ajusti a les seves necessitats i descobreixi l’univers de possibilitats que l’EPID posa al seu abast. Per a informació addicional, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte