Skip to content
Menu

MOSQUITERES A MIDA EPID

Mosquitera corredera amb marc

En aquest vídeo us mostrem com s’instal·la una mosquitera corredera amb marc tallada a mida, en uns senzills passos.

Mosquitera autoenrotllable 33mm.

En aquest vídeo tutorial us mostrem com s’instal·la una mosquitera autoenrollable de caixa estreta de 33 mm tallada a mida. Aquest model és ideal per a instal·lacions amb poc espai tot i que l’altura està limitada a 140 cm.

Mosquitera autoenrotllable 45mm.

En aquest vídeo tutorial us mostrem com s’instal·la una mosquitera autoenrollable vertical tallada a mida.

Mosquitera Fixa a Mida

En aquest vídeo us mostrem amb quina facilitat s’instal·la una mosquitera fixa feta a mida de la marca EPID. Aquest model destaca per la seva simplicitat i la qualitat dels materials usats. La instal·lació mitjançant suports permet treure la mosquitera en cas que sigui necessari d’una forma neta, segura i ràpida. Aquest model és especialment recomanat per a finestres de armaris de rebost i similars, que necessiten ventilació però que no s’obren i tanquen contínuament.

Mosquitera Practicable Simple a Mida

En aquest vídeo us ensenyem com s’instal·la una mosquitera practicable simple per finestres. Aquest model destaca per la seva simplicitat d’instal·lació i permet l’accés a través de l’obertura. Podeu trobar altres models de mosquitera practicable més exclusius i acabats disponibles al nostre web.

KITS MOSQUITERA DECORLINE

Mosquitera corredera en Kit

En aquest vídeo t’ensenyem com es munta i s’instal·la una mosquitera corredera en kit. Aquest model de mosquitera és molt funcional i facilíssima d’instal·lar.

Guía adaptable per mosquitera corredera en Kit

Aquest vídeo ens mostra perquè serveix i com s’instal·la una guia auxiliar per mosquitera corredera en kit. Les guies auxiliars són necessàries quan cal instal·lar una mosquitera corredera i no es pot fer directament sobre el marc de la finestra, ja sigui perquè no hi ha espai suficient entre la guia del marc i la fulla de la finestra, o perquè el marc no té la forma adequada.

Mosquitera de cinta d’unió

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us mostrem com s’instal·la un kit de mosquitera amb fixació de cinta d’unió. Està disponible en els colors blanc o negre i en 2 mesures per finestra: 130×150 cm i 170×180 cm i 1 de porta 150×250 cm (en 2 teixits de 75 cm).

Mosquitera autoenrotllable en kit

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us mostrem com ajustar i instal·lar una mosquitera autoenrotllable en kit de mesura estàndard. Aquests kits estan disponibles en color blanc i 3 mides: 100×150, 125×150 i 150×150 (ample x alt en cm) ajustable a mesures inferiors.

Felpa mosquitera 7×7

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us mostrem un kit per a reparació de la felpa de la mosquitera. La mesura és de 7×7 cm. i sol adaptar-se a la majoria de les mosquiteres fixes i corredisses del mercat.

Felpa adhesiva 7×7

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us mostrem un kit felpa adhesiva 7×7 per a reparació de mosquiteres i altres utilitats. Aquest article té múltiples usos, no només en mosquiteres ja que pot utilitzar-se com aïllant i al ser adhesiva no necessita cap ranura especial per a la seva col·locació.

Goma fixació tela

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us mostrem el kit de goma de 6 mm. per a reparació de mosquiteres fixes, corredisses i abatibles de la majoria de fabricants.

Escaires corredera

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us mostrem el kit de recanvi de 4 escaires per mosquiteres corredisses sense marc. Aquest kit s’adapta a les mosquiteres corredisses de la nostra marca i és incompatible amb altres mosquiteres del mercat, ja que no encaixa en els perfils d’alumini d’altres marques. El kit es compon de 2 escaires amb rodament i uns altres 2 de subjecció.

Gatells regulables per mosquitera enrotllable

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us vam mostrar el kit de gatells o anclatges regulables per mosquitera enrotllable. Aquests gatells s’adapten a la majoria de guies del mercat i el seu reemplaçament és molt senzill.

Kit Mosquitera Fixa

En aquest vídeo us mostrem com es munta i instal·la una mosquitera fixa de la col·lecció DECORLINE. La mosquitera es compon d’un marc d’alumini a què es fixa una tela de fibra de vidre especial per evitar l’entrada d’insectes. En el video es mostren tots els passos per al muntatge i la instal·lació d’una manera molt clara i didàctica.

Kit Tub amb Xarxa

Amb aquest recanvi podràs deixar la teva vella mosquitera enrotllable com a nova. El kit inclou el tub i la malla mosquitera compatible amb gairebé la totalitat de mosquiteres del mercat. En el vídeo expliquem com es canvia d’una manera fàcil i senzilla.

Kit Mosquitera de Imán

En aquest vídeo us mostrem com es prepara i s’instal·la una tela mosquitera amb tancament automàtic a través d’imants. Aquest model destaca per la seva simplicitat i bon funcionament.

Kit Mosquitera de cinta de unió per Porta

En aquest vídeo de la col·lecció DECORLINE us vam mostrar pas a pas com es prepara i s’instal·la una malla mosquitera amb cinta de tancament de cinta d’unió per portes. El producte es compon de 2 draps que es poden tallar a la mida desitjada i es fixen al marc de la porta mitjançant cinta de tancament adhesiva, permetent el pas entre els 2 draps. És un model que destaca per la seva simplicitat i que tens un preu molt assequible.