Skip to content
Menu

Empresa

Freixer Collell, S.A. es una empresa creada l’any 1975 pels germans Freixer dedicada a la fabricació i distribució de sistemes per a la subjecció de cortines i mosquiteres. La seva marca registrada EPID és sinònim de qualitat, disseny i innovació i entorn l’empresa s’ha teixit un entramat de serveis que asseguren al client la confiança en els nostres productes.

Ens avalen 40 anys d’experiència al nostre sector, essent actualment una de les principals firmes a nivell nacional, i amb presència activa a altres països de la Unió Europea com són França, Itàlia i Portugal.

Actualment l’empresa divideix la seva activitat en parts iguals entre mosquiteres i sistemes de decoració, participant en tots els processos productius, des del disseny del producte fins al servei postvenda, per adequar els nostres productes a les exigències del mercat i a les preferències dels nostres clients.

Adaptem la venda del producte als diversos tipus de negoci, motiu pel qual disposem d’una tipologia de clients molt variada, des de les botigues de decoració fins a ferreteries, bricolatges, centrals de compres, professionals, distribuïdors, instal·lador, grans superfícies…

Si desitja més informació sobre els nostres productes i serveis, el convidem a que contacti amb nosaltres